ÅEC - träningsdagbok v 11

En träningsvecka mot mitt mål Åre Extreme Challenge är till ända. Ledord denna vecka: ring en vän!

Hur gör man när man vill vara säker på att lyckas? Precis som de gör i ett välkänt TV-program, man tar hjälp av någon man litar på och ringer en vän.

Så; jag ringde min elittränarkollega Adrian och frågade om han ville bli min coach?

En fantastisk människa och tränare som ser till hela individen. Jag uppskattar att ta hjälp och ny inspiration från andra när det gäller både mig själv och min träning. I detta fall satsningen mot ÅEC.

Nu har vi en plan och all styrka är helt individanpassad efter mina luckor och svagheter och grenspecifika mot de grenar som ingår. Kvalitet rakt igenom och varje övning har en tanke. Vad behöver jag stretcha och vad behöver jag träna?

Nu när jag lämnade min vardag för torpet i Höga kusten så fick jag övningar med gummiband och filmer som tydligt instruerar vad jag ska göra. Han skickar även ett glatt sms om en ny tröskelintervall han har kommit på som skulle passa mig fint.

Det gjorde den och bilden ni ser innehåller svett, snö, tårar, snor och slem. No filter. 

Så nu har jag mer tid att träna och ingen ursäkt då jag har gummiband, armar och ben samt en kropp om är frisk. Roligt roligt!

Keep on pushing!
/Petra

VECKOSUMMERING

Styrka 2h
Löpning 3h
Roddintervaller 45 min
Skidor 1.5h

Totalt 7h 15 min
Plus stretch och rörlighet varje dag.

Adrian Skrepi
VD | Head Coach GOAT Sports Malmö

Specialistområden: Rehabilitering, elitträning och fotbollsfys. 

En lyhörd person som arbetar pedagogiskt med nulägesanalyser samt personlig coachning av individer, företag och idrottsklubbar.  

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Den här sidan använder cookies för att göra ditt besök så smidigt som möjligt.