ÅEC - träningsdagbok v 4

En träningsvecka mot mitt mål Åre Extreme Challenge är till ända. Ledord denna vecka: lustfyllt!
Svårt att göra annat än att njuta när det ser ut så här.

Den här veckan har jag planerat bättre och hunnit med mina timmar. Jag har en öppenhet i mitt program för lustfylld träning. Det behöver jag ha då jag annars tappar motivation och glädje i träningen.

Ett av mina mål inför ÅEC är att min prestation sitter i att ha roliga träningspass under våren och prioritera den. Det är just nu sociala träningspass med vänner och att njuta av att åka skateskidor så länge det är möjligt. Det är det som är absolut roligast just nu.

Eftersom jag använder hela kroppen på mina skidpass så blir de ofta mina tempopass. Jag älskar att träna utomhus då kroppen förstår att det är dag och en naturlig trötthet infaller på kvällen. Min styrketräning är fokuserad på de grenar som ingår och jag stretchar varje dag det som är kort.

Målet är att vara stark och förberedd på tävlingsdagen för att då kunna lyfta blicken och se den fantastiska naturen och njuta av tävlingen.
Jag brukar också planera veckans träning på söndagar och då boka in mina träningsdejter. Då blir de av och svårare att prioritera bort det för annat. Jag tränar vissa pass med en som är starkare och då får jag utmana mig mer vilket gör att jag utvecklas.

Nu väntar en ny spännande vecka men eftersom jag planerat in träningen igår så hoppas jag veckans dagbok får tummen upp nästa vecka.

Må gott och träna hårt och fokuserat!

// Petra

VECKOSUMMERING

Styrka: 2h
Cykel + kajakmaskin: 2h
Skidor: 4h

Totalt 8h

Totalt 8h

Stretch/rörlighet: 15 min varje dag.

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Den här sidan använder cookies för att göra ditt besök så smidigt som möjligt.