ÅEC - träningsdagbok v 17

En träningsvecka mot mitt mål Åre Extreme Challenge är till ända. Ledord denna vecka: Lev som en elitidrottare!

Leva som en elitidrottare. Det är mitt mål med denna vecka. Att leva som en elitidrottare fast på mitt vis.

Jag startar veckan med tröskelpass cykel. Så härligt att tvinga upp pulsen i tröskeltempo.

Sedan får jag till en fin långlöpning med en vän (lågintensivt) så inte tröskel, men här är det viktigt med det sociala. Jag paddlar, herregud vad jag paddlar. Jag har det enkelt då jag bor vid en sjö och surfskin ligger på bryggan vid vattnet, så jag har ingen ursäkt att det är krångligt eller jobbigt.

Så om 2 månader borde jag vara en fena på att paddla! Så tänker jag. Jag har bokat date med en tjej som är jätteduktig på att paddla surfski. Det är obekvämt för mig och det får jobbigt att be om hjälp, men jag tänker att jag måste göra det nu. Tänk att få tips av en som är proffs på paddling, fast det gör att jag visar mig svag.

Sedan har jag återigen tackat ja till en sak som gör mig riktigt obekväm, hur ska jag hantera det?

En ledtråd är att jag behöver bli vän med att simma i öppet vatten.

Simma lugnt! =)
/Petra

VECKOSUMMERING

Cykel 2h
Löpning 3h
Paddling 2h
Styrka 1h

Totalt: 8h

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Den här sidan använder cookies för att göra ditt besök så smidigt som möjligt.