ÅEC - träningsdagbok v 11

En träningsvecka mot mitt mål Åre Extreme Challenge är till ända. Ledord denna vecka: tröskelzon!

Den här veckan innebar mindre jobb och mer ledighet så jag har prioriterat träningen. Jag försöker också komma upp i minst 13.000 steg/dag vilket jag lyckades med.

Rörelse i vardagen är prioriterat. Jag har haft en glädje i träningen under hela veckan och den känslan har jag anammat. Det har varit gnistrande sol och vita isande landskap så all träning har skett utomhus och det har bidragit till tung lång sömn. Så när jag skriver detta är kroppen trött men hjärnan är utvilad och kreativ och det är ett gott tecken.

Det har varit många timmar i min tröskelzon och det är kvalitet för mig. Jag har också upptäckt att mina lågintensiva pass är med för hög puls och i en zon som sliter mer än det ska så det har jag åtgärdat och sprungit mycket långsammare för att ha rätt puls.

Måndag, ny vecka, nu kör vi!
/Petra

VECKOSUMMERING

Löpning: 4 h
Styrka helkropp: 1h
Skidor: 3h 30 min

Totalt 8h 30 min
Plus stretch och rörlighet varannan dag.

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Den här sidan använder cookies för att göra ditt besök så smidigt som möjligt.