ÅEC - träningsdagbok v 12

En träningsvecka mot mitt mål Åre Extreme Challenge är till ända. Ledord denna vecka: Kill your darlings!

Denna veckas målsättning var att träna det jag behöver bli bättre på. Jag försöker varje vecka att hitta den berömda balansen. Balans som håller mig motiverad till träningen och att jag känner glädje till det jag gör.

Blir det bara en prestation och ett måste så försvinner min motivation. Fokus denna vecka var alltså att prioritera mina svagheter, det vill säga kajakmaskin och cykel. Detta är kopplat till Åre Extreme Challenge 2021.

Det har även blivit årets första cykelpass utomhus. Det var ett härligt pass där bastun efteråt var extra skön då jag var dränk i lera och snöslask.

Jag har även prioriterat pass med vänner för den sociala biten. Det kan lätt bli ensamt annars då jag har ett specifikt mål som jag jobbar mot.

Jag är nöjd med veckan och tar med mig den känslan in i nästa.

Måndag, ny vecka, nu kör vi!
/Petra

VECKOSUMMERING

Löpning 2h
Cykel 2h
Kajak 1h 40 min
Styrka 1h 30 min

Totalt 7h 30 min

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Den här sidan använder cookies för att göra ditt besök så smidigt som möjligt.